HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Räikkönen lehetőségei: Forma-1, rali, szabadság

2009.10.30. 10:11 :: N.Heidfeld

Az Abu-Dzabi Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatójának egyik főszereplője Kimi Räikkönen volt, aki a hétvégén utolsó ferraris versenyére készül, ám elsősorban a jövőjét firtató kérdéseket kapott. A Forma-1-ben csak a McLaren-Mercedesnél tudja elképzelni magát.

"Alapvetően több lehetőségem is van, és meg fogjuk vizsgálni, hogy ezek közül melyik a legjobb. Ezután megosztom a döntésemet mindenkivel"- mondta a témakörrel kapcsolatban a 2007-es Forma-1-es világbajnok.

"A rali is egy lehetőség, ez kétségtelen. Azonban nem csak a Forma-1 és a rali jöhet szóba, egyéb választási lehetőségem is van. Vannak még más dolgok is, amiket csinálhatok"- homályosított fel mindenkit a finn.

Arra a kérdésre, hogy ez esetleg azt is jelentheti-e, hogy 2010-re szabadságot vesz ki, így felelt: "Természetesen ezt is megtehetem, ha ezt akarom. Azt csinálhatom, amit csak akarok. Viszont még nem döntöttem el, hogy mit is szeretnék."
 

Kimi jövőjével kapcsolatban tehát nem lettünk okosabbak, de ha hinni lehet neki, akkor még ő maga sincs tisztában azzal, hogy mihez is kezdjen. Ez viszont azt is jelenti egyben, hogy túl nagy mozgás továbbra sem várható a pilótapiacon, hiszen több csapat 2010-es felállása is nagyban függ a finn döntésétől.

Az idei év legjobban megfizetett F1-es pilótája a finn tévétársaságnak, az MTV3-nak a Forma-1-es lehetőségeivel kapcsolatban több részletet is elárult: "A Toyotával még csak nem is tárgyaltunk. Ha úgy döntök, hogy F1-es autót akarok vezetni, akkor csak a McLaren jöhet szóba. A következő napokban tisztulhat a kép." Räikkönent korábban a Red Bull Racinggel is szóba hozták, de azt a felek cáfolták.


Szólj hozzá!

Címkék: rali red racing kimi bull raikönnen

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr921486029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása