HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Alonso jó eredménnyel venne érzelmes búcsút a Renault-tól

2009.10.27. 16:04 :: N.Heidfeld

Fernando Alonso életében a hétvégén lezárul egy fejezet, Abu-Dzabiban utolsó Forma-1-es versenyét teljesíti a Renault színeiben, hiszen nemrégiben aláírt a Ferrarihoz. A spanyol klasszis érzelmes hétvégére számít, és mindenképpen szeretné emlékezetessé tenni a búcsút.

"Nagyszerű eredménnyel szeretném befejezni a szezont és a renault-s pályafutásomat is. Biztosan emocionális verseny lesz, hiszen rengeteg közös élményünk van, és számtalan barátot hagyok hátra"- vezette fel a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjat Fernando Alonso csapata előzetesében."A Renault az egyik legnagyobb csapat a Forma-1-ben, és már http://1.bp.blogspot.com/_AmxNnT1K9xs/SPVPBuozX3I/AAAAAAAAAJ0/H7yHPZ0lbqE/s400/Fernando+Alonso+Wallpaper.jpgnagyon várom, hogy a következő években a pályán harcoljak ellenük"- folytatta a kétszeres világbajnok, aki 2010-től már a Ferrarinál fog vezetni.

Az abu-dzabi verseny a hétvégén debütál a Forma-1-ben, így természetesen a spanyol pilótára is új élmények várnak: "Mindig is élveztem az új pályák nyújtotta kihívást, az abu-dzabi ring pedig különösen lenyűgözőnek tűnik. Új tapasztalat lesz ez mindenki számára, ezért fontos, hogy a rendelkezésünkre álló összes időt felhasználjuk a tanulásra."

A Renault által közzétett anyagban Alonso abba is bepillantást engedett, hogy ő miként készül az új pályán zajló versenyekre: "Nem tart sokáig a pálya megtanulása, hiszen amikor beülünk az autóba, akkor a fejedben már minden megvan, a pályarajz sokat segít. Három-négy kör alatt megtalálod az ideális ívet, a fékezési pontokat, tehát azt mondom, öt kör elég arra, hogy megfelelően megismerd a pályát."

"Persze az is igaz, hogy körről körre egyre jobban ismered a ringet, mindig tanulsz valami újat, ami segít abban, hogy a lehető leggyorsabb lehess. Általában a verseny utolsó köreiben vagy a legjobb, hiszen akkor ismered a legjobban a pályát"- magyarázta Alonso.

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari renault alonso fernadno

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr51479244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása