HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Todt összhangot akar a Forma-1-ben

2009.10.27. 16:24 :: N.Heidfeld

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) néhány napja megválasztott új elnöke, Jean Todt egyik fő feladatának tekinti a Forma-1-es csapatok és a sportot irányító testület közti harmonikus együttműködés megteremtését, egyben felhívta a figyelmet a további költségcsökkentések szükségességére.

"Harmonikus kapcsolat lesz. Ehhez minden területen előrelépésre van szükség. A költségek további csökkentése is elengedhetetlen. Figyelembe véve, milyen időket élünk, abszurd, hogy a kiadások a jelenlegi szinten maradjanak"- idézi Todt szavait a Gazzetta dello Sport. Az új elnök hozzátette, nem akar mindent elsöprő változásokat az FIA-ban, de vezetési elvei és stílusa különbözik elődje, Max Mosley módszereitől. "Nem értek egyet azzal, aki azt mondja, minden áron változtatnunk kell. Nem kell mindent kidobni, ami eddig volt, megegyezésen alapuló változásokra van szükség. Ami tíz év volt, ma már nem nem úgy van, ez igaz a motorsportra és a közúti közlekedésre is."

Todt elmondta, tiszteli Mosleyt, de más országból, más kultúrából származnak, különböző iskolákat végeztek és sok dolgot brit elődjétől eltérően lát. Úgy gondolja, elnökként az a feladata, hogy kijelölje az utat, amin a szövetségnek járnia kell, de nem kell mindig és mindenhol jelen lennie.

A Forma-1-ben használatos, illetve bevezetni kívánt új technológiákkal kapcsolatban kijelentette: "Igaza volt Max Mosley-nak, amikor védelmébe vette a KERS rendszert. A gyártóknak keményen kell dolgozniuk, hogy csökkentsék a környezetre káros hatásokat. Nem tarthatják többé csukva a szemüket."

Jean Todt természetesen nem kerülhette el a ferraris múltjával kapcsolatos felvetéseket sem, ám egyértelművé tette, hogy volt csapatával sem fog kivételezni, az olasz istálló nem részesül kivételezett elbánásban és ugyanúgy be kell tartaniuk a szabályokat, mint másoknak. - Forrás: AFP

Szólj hozzá!

Címkék: fia jean todt

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr801479294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása