HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Button világbajnokhoz méltóan zárná az évet

2009.10.28. 12:29 :: N.Heidfeld

Jenson Button azzal a tudattal utazhat Abu-Dzabiba, az idei Forma-1-es világbajnokság záró futamának helyszínére, hogy a fő célt már teljesítette: ő az új világbajnok, ráadásul a konstruktőri világbajnok csapat tagjaként. A brit ennek ellenére elszántan készül a hétvégi versenyre, amelyen stílusosan, egy jó eredménnyel koronázná meg pályafutása első világbajnoki címét.  - Forrás: AFP

"Fantasztikus érzés úgy utazni az utolsó versenyre, hogy már teljesítettem a célomat, az egyéni-világbajnoki cím megszerzését, és a csapat a konstruktőri világbajnoki címet is bezsebelte Brazíliában"- idézi az újdonsült világbajnokot az autosport.com."Stílusosan, egy kiváló eredménnyel szeretnénk befejezni a szezont, ugyanakkor most már egy kicsit nyugodtabban is készülhetünk erre a hétvégére, mint az eddigiekre"- folytatta Button, aki tehát immár minden tehertől megszabadulva "örömautózhat" majd Abu-Dzabiban, a 2009-es világbajnoki sorozat egyik legizgalmasabb versenyhelyszínén.

"Mindig nagy élményt jelent kipróbálni egy új versenypályát, különösen egy olyat, ami - a szokatlan bokszutca-kijáratával és éjszakába nyúló versenyidőpontjával - annyira egyedülállónak tűnik, mint a Yas Marina. Biztos vagyok benne, hogy Abu-Dzabi egy izgalmas versenyhétvégének és egyben a 2009-es Forma-1-es szezon nagyszerű fináléjának ad majd otthont"- harangozta be a már eleve teltházas hétvégi versenyt az idei év világbajnoka.

Szólj hozzá!

Címkék: button gp brawn jenson

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr661481162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása