HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Telt ház lesz Abu-Dzabiban

2009.10.27. 16:13 :: N.Heidfeld

RÖVIDHÍR - Bár a leglényegesebb kérdések már eldőltek az idei Forma-1-es szezonban, hiszen Brazíliában Jenson Button és a Brawn GP is besöpörte a világbajnoki címeket, ám ez egyáltalán nem volt negatív hatással a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj iránti érdeklődésre.

A szervezők tájékoztatása szerint ugyanis az összes belépő elkelt, vagyis az újépítésű, hihetetlenül modern ringen telt ház, 50 ezer néző előtt rendezik az első Forma-1-es futamot az Egyesült Arab Emírségek fővárosában.

"Hihetetlen volt a helyi és a nemzetközi érdeklődés a futam iránt, az összes jegy elkelt. Többszörösen is történelmi versenyünk lesz: ez lesz az első futam a Yas Marina Circuiten, ez lesz az első verseny naplementében, és egy pilóta pedig úgy fog bevonulni a történelembe, mint az Abu-Dzabi Nagydíj első győztese"- kommentálta az örömhírt Richard Cregan, a pálya vezetője.

Szólj hozzá!

Címkék: nagydíj abu dhabi

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr721479269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása