HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Heidfeld biztos benne, hogy jövőre is lesz helye az F1-ben

2009.10.30. 10:08 :: N.Heidfeld

A jelenlegi felállásában utolsó Forma-1-es versenyére készülő BMW Sauber pilótája, Nick Heidfeld is abba a népes táborba tartozik, melynek tagjai még nem találtak állást maguknak 2010-re. A rutinos német egyelőre titkolózik, de biztos benne, hogy marad az F1-ben.

"Úgy vélem, az már teljesen biztos, hogy ez a mostani a  BMW Sauber utolsó versenye lesz a Forma-1-ben. Viszont remélem, hogy a Sauber jövőre is itt lesz, abban pedig biztos vagyok, hogy én itt leszek"- jelentette ki határozottan Nick Heidfeld.Optimizmusának okaiba viszont már csak nagyvonalakban avatta be a közvéleményt: "Még semmit sem írtam alá, de egyeztetünk néhány csapattal. Ennél többet most viszont nem akarok mondani."

Persze a 32 éves pilótának igazából nem is kell aggódnia, hiszen a neve számtalan csapatnál felmerült, és az évek során megszerzett tapasztalatára vélhetően le is csap majd valamelyik jelölt. Heidfeldet szóba hozták már a Renault-val, a Toyotával és az újoncokkal is, de ha a Sauber maradhat, akkor a svájciaknál is ő lehet az elsőszámú célpont - Forrás: BMW Motorsport. http://www.manipef1images.com/large/t23ja2009vlc07.jpg

Addig is most elsősorban a BMW Sauber búcsúversenyére koncentrál (mint ismert, a BMW év végén távozik a Forma-1-ből), ami nem egyszerű feladat: "Érzelmekkel teli hétvége lesz, de mindenki a feladatára koncentrál majd a csapatnál. Nem könnyű a szituáció, mivel senki sem tudja, hogy mi lesz jövőre, és hogy egyáltalán a Sauber túléli-e. Ez viszont a mostani teljesítményünket nem fogja befolyásolni."

Heidfeld szerint egyébként szükség van új csapatokra az F1-ben, azt viszont nagyon sajnálná, ha éppen egy Sauber kaliberű istálló nem férne fel a 2010-es rajtrácsra. Márpedig ha a rivális csapatok egyöntetűen nem egyeznek bele abba, hogy tizennegyedik csapatként a Sauber is indulhasson, akkor ez fog bekövetkezni. - Forrás: BMW Motorsport - Forrás: BMW Motorsport

Szólj hozzá!

Címkék: bmw heidfeld renault nick sauber

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr571486024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása