HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Rosberg a szezon végén elhagyja a Williams csapatot

2009.10.29. 13:48 :: N.Heidfeld

Nico Rosberg Abu-Dzabiban megerősítette, hogy az idei szezon végén, négyéves együttműködés után elhagyja a Forma-1-es Williams csapatot. A 24 éves pilóta arról nem számolt be, hogy hol folytatja felfelé ívelő pályafutását.

Persze nem lenne meglepő, ha Rosberg hamarosan azt is bejelentené, hogy az idei bajnokságban az egyéni és a konstruktőri trófeát is elhódító Brawn-GP-hez igazol, hiszen régóta erről szólnak a hírek.A negyedik Forma-1-es szezonját taposó német hosszú ideje hangoztatja, hogy szeretne egy győzelemre esélyes autóban ülni, ami eddig nem adatott meg neki a Williams-nél. Látva az idei évet, ezen vágya vélhetően teljesülne a Brawnnál 2010-ben.

"Ez az utolsó versenyem a Williamsszel"- tette egyértelművé helyzetét  Nico Rosberg akit az autosport.com idézett.

"Kicsit furcsa a helyzet, mert az elmúlt négy évben egyetlen csapattal dolgoztam, és ez hosszú idő. Mindenkivel jól kijöttem, és a csapat minden tagját nagyon tisztelem. Ezért is lesz különös, hogy el kell hagynom őket."

"Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a csapatnak, hiszen úgy vélem, rengeteget tettek a karrieremért. Különösen Sir Frank (Williams), Adam Parr, Sam Michael és Patrick (Head), ők végig támogattak. Óriási köszönettel tartozom nekik"- folytatta illemtudóan Rosberg.

"A jövőmről viszont nem akarok beszélni. Csak szerettem volna közölni, hogy nem maradok a Williamsnél, hiszen ez most már biztossá vált"- zárta az eddig még futamgyőzelem nélkül álló pilóta.

Szólj hozzá!

Címkék: williams rosberg nico brawn gp

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr591483921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása