HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Új szponzort szerzett a Renault

2009.10.28. 16:01 :: N.Heidfeld

A Renault Forma-1-es csapata az elmúlt hetekben nem volt éppen kedvenc a szponzorok körében, és legfeljebb arról lehetett olvasni, hogy a tavalyi manipulációs botrány miatt valamelyik támogató hátat fordított a franciáknak. A jelek szerint azonban a befektetők is túlléptek a 2008-as szingapúri eseményeken, ugyanis a Renault szerdán új szponzort jelentett be.

A francia márka F1-es alakulata három évre szóló szerződést kötött a holland TW Steel márkanevet viselő óragyártóval. Az együttműködés már a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjon életbe lép, és egészen a 2012-es idény végéig szól.

A holland cég logója az autó orrán, az első szárnyon és az oldalszekrények légbeömlői fölött is helyet kapnak a szezonzárón.

 - Forrás: Renault F1 - Forrás: Renault F1 - Forrás: Renault F1

 

Szólj hozzá!

Címkék: renault

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr1001481750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása