HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Räikkönen emlékezeteset alkotna utolsó ferraris versenyén

2009.10.27. 11:30 :: N.Heidfeld

Kimi Räikkönen a Forma-1-ben most hétvégén debütáló abu-dzabi versenypályán búcsúzik a Ferraritól, és mindenképpen szeretne valami maradandót alkotni. A finn ismét hangsúlyozta, büszke az elmúlt három évére.

 

"Az abu-dzabi verseny lesz az utolsó a Ferrarival, és mint mindig, most is mindent megteszek majd azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el"- mondta a Ferrari hivatalos honlapján Kimi Raikkönen.

"Megpróbáljuk egy jó eredménnyel lezárni ezt a nehéz szezont, bízva abban, hogy az elég lesz ahhoz, hogy megszerezzük a konstruktőrök közt a harmadik helyet, amit Brazíliában a McLaren elvett tőlünk. Ez nem lesz egyszerű, mert a konkurencia nagyon erős"- pontosította a hőn áhított célt a finn.

"Ráadásul Brazíliában mindkét bajnoki cím eldőlt, így pedig tét nélkül talán néhány pilóta több kockázatot vállal majd. A mi közvetlen riválisaink folyamatosan fejlesztik az autójukat, miközben mi július vége óta ugyanazt az autót használjuk"

A Forma-1-es naptárban - és egyébként a motorsport térképén is - a hétvégén debütál majd az abu-dzabi pálya, ami különös izgalommal tölti el a már sokat megélt klasszist is: "Az abu-dzabi pályával kapcsolatban nagy elvárások vannak, de jósolgatni nem lehet, hiszen most versenyzünk ott először. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy a szervezők nagyszerű munkát végeztek, a pálya izgalmasnak és kihívásokkal telinek tűnik. Az is különlegessé teszi majd, hogy a verseny naplementében rajtol és villanyfényben ér véget.

Räikkönen karrierjében ugyanakkor egy fejezet is lezárul majd vasárnap: "Mint korábban is említettem, itt az idő, hogy három év után elbúcsúzzak a srácoktól a Ferrarinál. Büszke vagyok arra, amit elértünk, főként a 2007-es egyéni bajnoki címre, és a két konstruktőri elsőségre (2007, 2008). Idén az autó nem volt annyira versenyképes, amennyire akartuk, de legalább nyertünk egy futamot. Remélhetőleg valami emlékezetessel tudjuk zárni a szezont!"

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ferrari raikkönen kimi

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr141478465

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása