HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

A BMW Abu-Dzabiban búcsúzik a Forma-1-től

2009.10.29. 13:52 :: N.Heidfeld

A BMW Sauber rendhagyó futam-előzetest adott ki a 2009-es szezon utolsó Forma-1-es versenye, az Abu-Dzabi Nagydíj előtt. Az ilyenkor megszokott esélylatolgatás és a hétvégére kitűzött célok megfogalmazása helyett az istálló csapatfőnöke, Mario Theissen ezúttal csapata hároméves történetét elevenítette fel. A BMW Sauber a hétvégén búcsúzik a Forma-1-től. Következzék a csapatvezető búcsúbeszéde!

"Vegyes érzelmekkel utazunk Abu-Dzabiba. A nyolc ponttal, amit Brazíliában szereztünk, egy hellyel feljebb léptünk a konstruktőri tabellán, és most, a szezon utolsó futamán, még egyszer utoljára teljes motiváltsággal fogunk megfeszülni. Már alig várjuk, hogy az új Forma-1-es pályán versenyezzünk, és megtapasztaljuk a Yas Marina atmoszféráját.""Ugyanakkor persze egy bizonyos fokú szomorúság is lesz a csapat tagjaiban Abu-Dzabiban. Mindent egybevetve, ez lesz a hetvenedik és egyben az utolsó versenyünk a  BMW-Sauber F1 Teammel." - Forrás: BMW Motorsport

"A negyedik, és egyben sajnálatos módon az utolsó szezonunkat leszámítva, több, mint elégedett vagyok azzal, amit a 2006 óta elértünk. A csapat megalapítását követő három évben minden magunk elé állított célt elértünk, sőt esetenként még túl is szárnyaltuk azokat. Rögtön a legelső évünkben elkönyvelhettünk két dobogós helyezést, hogy aztán a második szezonunkban már a harmadik legerősebb csapatként verjünk gyökeret a bajnokságban."

"Abban az évben szenvedte el Robert (Kubica) a szörnyű balesetét Montreálban. Egy örökkévalóságnak tűnt, mire végre megkaptuk a hírt, hogy jól van, ami azt is jelentette, hogy illő módon ünnepelhettük meg Nick (Heidfeld) második helyét."

"Egy évvel később, éppen Montreálban ünnepelhettük legnagyobb sikerünket. Attól a pillanattól, hogy Robert és Nick áthajtottak a célvonalon, és megszerezték a csapat első kettősgyőzelmét, már semmi sem állíthatott meg minket. Szinte a szezon legvégéig egy háromesélyes bajnoki csata részesei tudtunk maradni, és összesen 11 dobogós helyezést gyűjtöttünk 2008-ban, a megbízhatóságunk pedig tökéletes volt."

"Ezek után természetesen nagy csalódással töltötte el az egész csapatot, hogy képtelenek voltunk építeni 2009-ben ezekre a sikerekre. Előzetesen abban bíztunk, hogy ismét részesei lehetünk majd a világbajnoki címért folyó versenyfutásnak."

"De mi sohasem dobtuk be a törülközőt, még azután sem, hogy a BMW bejelentette, az év végén távozik a Forma-1-ből, és ez jól példázza a csapatunk erős jellemét. Remélem, hogy a BMW Sauber F1 Team jogutódja is a sikernek ezen a kijárt ösvényén lesz képes folytatni útját a Forma-1-ben." - Forrás: BMW Motorsport

Szólj hozzá!

Címkék: bmw kubica heidfeld nick robert sauber

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr941483940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása