HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

A Mercedes állítólag már a hétvégén elválik a McLarentől

2009.10.27. 15:54 :: N.Heidfeld

Nem új a téma, de a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a hírek, melyek szerint a McLaren és a Mercedes közti szoros együttműködés az idei szezon végén megszakad. A jövőben állítólag a Brawn istálló lenne a Mercedes zászlóshajója a Forma-1-ben.

A Motorsport aktuell értesülése szerint a hétvégi F1-es szezonzáró futamon a Mercedes konszernfőnöke, Dieter Zetsche néhány rangos vezetőségi taggal együtt leül tárgyalni a McLaren istálló képviselőivel, és a téma valószínűleg a szakítás módja lesz.A Mercedesnek jelenleg 40 százalékos részesedése van a McLaren istállóban, de a hírek szerint a stuttgarti márka inkább a friss konstruktőri világbajnokba, a Brawn GP-be fektetne be. A német forrás szerint a Mercedes a következő két évben még ellátná motorokkal a McLarent.

"Számtalan találgatás van. Én annyit mondhatok, hogy hosszan tartó kapcsolatban vagyunk a McLarennel. Semmi új fejleményről nem tudok beszámolni, minden, ami ezzel kapcsolatban megjelenik, az spekuláció"- kommentálta a híreket a Motorsport-Total.com-on Norbert Haug, a Mercedes motorsport-igazgatója.

A Mercedes a McLaren mellett idén motorokkal látta el a mindkét bajnoki címet begyűjtő Brawn istállót is, valamint év eleje óta a McLarennel együtt technikai partnere a Force Indiának. A németek nyolchengereseire a Red Bull racing is igényt tartana 2010-től, ám éppen a McLaren vétója miatt ezt a szerződést még nem írták alá a felek. A Mercedes vezérkara erről is egyeztet a hétvégén.

http://photos.evo.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_601/car_photo_300564_7.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: mercedes mclaren hamilton kovalainen lewis

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr451479202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása