HTML

Minden ami forma 1

Üdv ez a blog az f1 világával foglalkozik.Hírek,videók,és még más, jó Blogozást!

Utolsó kommentek

Társoldalak

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Glock szezonja véget ért, Abu-Dzabiban sem versenyez

2009.10.27. 11:26 :: N.Heidfeld

A Toyota Japánban megsérülő versenyzője nem épült fel teljesen, így a hétvégi Forma-1-es idényzáró Abu-Dzabi Nagydíjat is kihagyja. Mindezt maga Timo Glock jelentette be kedd délelőtt, majd a csapat is megerősítette a hírt.

"Összeültünk az orvosokkal Bad Nauheimben a Sportklinikán, és azt mondták, hogy kockázatos lenne autóba ülnöm, mert mi van, ha újabb balesetem lesz? Ez az az eset, amikor a versenyzőnek az eszére kell hallgatnia"- kommentálta szomorúan a hírt Timo Glock a Motorsport-Total.com-on.

"Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést. Már csak azért is, mert a gigantikus abu-dzabi pályán feltétlenül vezetni akartam. De ér annyit, hogy egy buta balesettel esetleg tönkre tegyem a pályafutásomat? Három-négy hét múlva biztosan rendben lennék, de most még nem megy"- folytatta csalódottan a hátsérülése ellenére a fitneszprogramját az elmúlt napokban is folytató német.

Ezzel az is eldőlt, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban Glock helyén ismét a japán Kobajasi Kaumi fog vezetni. "Remélem, jó eredményt fog elérni, és a csapatért is nagyon szorítok"- bátorította kollégáját a sérültlistára kerülő pilóta, aki elutazik csapatával Abu-Dzabiba.

Glock még a három héttel ezelőtti Japán Nagydíj időmérő edzésén sérült meg, amikor a célegyenes előtti kanyarban megcsúszott, és nagy sebességgel a gumifalba csapódott, minek következtében megsérült a gerince és egy vágás keletkezett a bal lábszárán.

"Nagyon sajnáljuk Timót, hogy ez a szezonja, mely során két nagyszerű dobogós helyezést is szerzett, ilyen módon ér véget"- kommentálta a Toyota közleményében a hírt az F1-es csapat elnöke, John Howett.

http://images.sportinglife.com/08/01/330/timoglock_629017.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: timo glock toyota

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1-hun.blog.hu/api/trackback/id/tr331478438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása